Camino Mozarabe

All my bags are packed, I’m ready to go.

Nu skrev jeg nok tasker. Det er jo kun én taske. En rygsæk nærmere betegnet. I de næste mange uger skal jeg vandre med alt mit happengut på ryggen. 

Alt mit udstyr, lige fra undertøj til vandrestøvler, vejer lige under 10 kg. Nogle erfarende caminovandrere vil mene, at det er alt for meget! Jeg vil snildt kunne fjerne 2-2,5 kg fra min bagage, men det har jeg bare ikke lyst til. Jeg kunne vælge en lettere rygsæk, men den har bare ikke så godt et bæresystem, som den jeg har med. Jeg kunne droppe min dunsovepose, men jeg foretrækker ærligt talt min “egen dyne” og ikke diverse dele-tæpper fra sovesalen. Jeg kunne skippe den pæne bluse jeg har med, men det er altså rart, ikke altid at ligne én der er på vandretur. Jeg kunne tage klipklapper med istedet for de sandaler der sidder godt på min fod. Der er en grund til, at jeg har valgt som jeg har og jeg er godt tilfreds med min oppakning. Er der ting jeg bliver trætte af at slæbe på, så kan jeg da bare sende dem hjem eller give dem væk. Længere er den jo ikke. 
I modsatte ende er der så gode veninde. Da jeg smed min taske ind i hendes bil, spurgte hun mig, hvor resten var 😉

I did say bags, it's just one bag. A backpack as I'll have to carry all my belongings for the next weeks. 

All my gear, from underwear to hiking boots is just under 10 kilos. Experienced camino hikers would say, that it's wayyyy to much! I could easily remove 2-2,5 kilos from my gear. I could choose a lighter backpack, but it wouldn't fit my back as good as this one. I could leave my down filled sleeping bag behind, but I must honestly say, that I prefer my own sleeping bag over the sharing blankets from the hostels. I could loose my fancy shirt, but it is quite nice, not to look like a hiker all the time. I could bring a pair of lightweight flip flops instead of sandals that actually fits my feet. I made my choices for a reason and I'm pretty pleased with it. If I get tired of carrying things around, I can ship it home or give it away. No problems at all. 

In the other end, we find my lovely friend from back home. When I threw my bag in boot of her car, she asked where the rest were 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *