Velkommen

Refugie: [ʁεˈfuˀgjə] afledt af latin: Refugium: [ʁεˈfuˀgjɔm]   
Et tilflugtssted, et fristed, en oase, et åndehul, et frirum…

Velkommen til mit refugie, mit åndehul, mit helle.
Her kan der pustes ud fra hverdagen og nydes lidt af det, der gør livet lidt sjovere.
Det er ikke refugium i almindelig dansk forstand, men en foranderlig størrelse af alt det, som giver mig et frirum. Ting jeg gerne vil dele med andre.

Hvem er Lobber?
Jeg hedder egentlig Maren Lotte Otte, men er altid blevet kaldt Lobber. Er gift med Bondemand Jens og bor på en mælkebedrift. Jeg er aktivt friluftsmenneske og er især glad for at vandre. Er uddannet i håndarbejde og har en stor passion for chokolade. Hjernen er kreativ, krøllet og fuld af sjove idéer.

I en fortravlet verden, er det vigtigt at stoppe op, nyde livet, smile, grine og være glad. Det kan du gøre her 🙂