Velkommen

Refugie: [ʁεˈfuˀgjə] afledt af latin: Refugium: [ʁεˈfuˀgjɔm]   
Et tilflugtssted, et fristed, en oase, et åndehul, et frirum… 

Lobbers Refugie er ikke et refugium i dansk forstand, men til dels opkaldt efter de overnatningssteder jeg brugte i den italienske del af min alpevandring. De afsides liggende hytter bliver typisk kaldt noget med Refugio, fordi de netop giver shelter og er et helle der beskytter mod vind og vejr.

Lobbers Refugie er mit helle og åndehul, men samtidig en foranderlig størrelse af alt det, som giver mig et frirum. Her kan der pustes ud fra hverdagen og nydes lidt af det, der gør livet lidt sjovere. 

Hvem er Lobber?
Jeg hedder egentlig Maren Lotte Otte, men er altid blevet kaldt Lobber. Er gift med Bondemand Jens og bor på en mælkebedrift. Jeg er aktivt friluftsmenneske og er især glad for at vandre. Er uddannet i håndarbejde og har en stor passion for chokolade. Hjernen er kreativ, krøllet og fuld af sjove idéer.

I en fortravlet verden, er det vigtigt at stoppe op, nyde livet, smile, grine og være glad. Det kan du gøre her 🙂