Min erfaring

Lobber har mange kilometers vandring i fødderne. 
Hun har vandret med fuld oppakning. Telt, mad, kogegrej og alt andet der skal til, for at klare sig derude. 
Lige så ofte har hun vandret let, med overnatning og spisning i hytter, pubber og B&B’s

Herhjemme har hun blandt andet gået Kyst til kyst stien, Gendarmstien og Camønoen. Hun har haft en gruppe spejdere med på vandring i Skotland, hun har vandret på Camino del Norte og Camino Primitivo i Spanien, har krydset England langs Hadrians Wall og hun har vandret fra München til Venedig, en tur tværs over Alperne. 

Nogle af turene har været i selskab med spejdere eller hendes børn, men de fleste har været alene. Da hun gik i Spanien, var hun offline, end ikke sin telefon havde hun med. En oplevelse der endte med, at hendes telefon har været på lydløs lige siden. Da hun vandrede tværs over Alperne, var det med daglige opdateringer til venner, familie og andet interesseret godtfolk. Det udløste en væld af beskeder, når man havde været i område uden dækning. Pludselig blev folket derhjemme urolige, fordi hun ikke var tilgængelig i 2 dage.

Efter 5 år som salgsassistent i Danmarks største outdoorkæde, har Maren Lotte en grundig viden om forskellige typer af udstyr. Her var hendes vigtigste opgave, at finde det rigtige grej til de enkelte kunder. Fordi et par støvler eller en taske har vundet bedst i test, er det nødvendigvis ikke det, der er bedste for alle.