Foredrag: München-Venedig

Over Alperne til fods

I sommeren 2019 gik Maren Lotte tværs over Alperne. Hun fulgte en rute kaldet ”Der Traumpfad” eller på dansk ”Drømmestien”. En vandretur fra Marienplatz i München, Tyskland til Markusplads i Venedig, Italien. 

Turen var ca. 550 km lang og der var omtrent 22.000 højdemeter, der skulle forceres. Der blev vandret på befærdede gader og tomme stier, i skove og langs floder, i Alperne og over Dolomitterne, gennem vinmarker og langs strande. Den ene storslåede udsigt afløste hurtigt den næste. Undervejs oplevede Maren Lotte et temperaturspænd på 35 grader, fra sne og slud til bagende sol, et faktum der stiller krav til en gennemtænkt oppakning.

Maren Lotte vil under foredraget fortælle om sin forberedelse til turen, om oplevelser undervejs, vise billeder og fremvise sin rygsæk og sit udstyr.

Foredraget er med indlagt pause og tager 2-2,5 time afhængigt af folks spørgelyst.

Foredrag kan bookes på kontakt@lobbersrefugie.dk

"Det var et super godt foredrag om en fantastisk vandretur over Alperne. Lobber fortæller levende om sin tur med ord og masser af billeder, gode råd og et godt grin ind imellem. En fortælling som inspirerer til at snøre vandrestøvlerne og komme afsted på tur under åben himmel."
Casper Bjergbæk
Bramming
"Sådan!! På en enkelt aften forcerede vi Alperne og Dolomitterne med Maren Lotte som kyndig guide. Vi følte kulden, varmen, udmattelsen i benene og gispede over den betagende udsigt.
Godt gået, Maren Lotte👍"
Mie Schmidt
Brøns
"Det var en stor inspiration, at høre Lobber fortælle om hendes vandring og høre om oplevelser på turen over Alperne. Hele processen om forberedelse til vandring, giver lyst til selv at finde støvlerne frem."
Bjarne Ibsen
Fole